Via Valen - Jerit Atiku Whiplash Records Lagu gratis Via Valen - Jerit Atiku - Whiplash Records

Via Valen - Jerit Atiku - Whiplash Records

240,405

Lirik lagu: Via Valen - Jerit Atiku

Aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri
Dengarkan musik mp3 Via Valen - Jerit Atiku oleh penyanyi Whiplash Records yang terbaru - Download Lagu Mp3 - Download lagu kualitas tinggi di GudangLagu.Info, Dengarkan musik mp3 yang terbaik hanya tersedia di situs web
Download lagu Via Valen - Jerit Atiku mp3 kualitas tinggi - Download Lagu - di GudangLagu.Info sini, Dengarkan mp3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi - di GudangLagu.Info, Download music baru 2018, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih